Clubs - Seniori

dlaka

Member Content
20.June 2008 21:44

sa godinama se kvaliteta dlake smanjuje, da li vodite kakvu brigu o tome i kakvu,...
sa minnie imam ssreću jer se na njezinoj dlaci godine gotovo i ne vide, jedino joj je zimska dlaka nešto suša, ali pretpostavljam da je to zato jer zadnje tri godine spava samo u kući,... iščetkam je po potrebi i to je to,...

21.June 2008 02:54

Kod Lie zasad nema promjene, osim sijedih, a to se vidi dobro i na slikama naročito brkovi i njuška

24.June 2008 14:02

Meni je tak slatko kad je njuskica sijeda Dona ce 11 godina za nekoliko dana i nema niti jedne sijede dlake (ona je shar pei), nevjerojatno, ali istina je! Zimi ima gustu sjajnu dlaku, a ljeti izgleda ko stari ofucani tepih, iako ju stalno cesljamo...i tako svake godine. Irma ce uskoro 10 godina (mjesanka) i cijela njuskica joj je sijeda. Ostala dlaka joj je ista kao i kada je bila mlada, gusta i sjajna. Napominjem da ih jako rijetko kupamo jer mrze kupanje, pa ih ne zelimo izlagati stresu.

10.July 2008 18:27

Ari za dlaku od uvijek jede žumanjak od jajeta. četkam ga i povremeno okupam. redovito se šiša. ima jako ustu dlaku ko i prije (i frizerka se čudi). malo ima sijedih (unutarnja strana ušiju, malo bradica i trbuh, tu i tamo koja na leđima). svi misle da je puno mlađi.

11.July 2008 02:49

Sijeda njuskica ali nista drugo- sve Fridine slike su slikane u zadnje dvije godine (dvije u zadnja 3 mjeseca) i moze se vidjeti da joj je dlaka sjajna i gusta..
Papa kvalitetnu hranu, uzima vitamin B i jednom tjedno ju iscetkam onom gumenom rukavicom za kratkodlake pse..

3.September 2008 01:54

Beryjeva dlaka je dosta izgubila na kvaliteti - jako je posjedio (sa zlatno žute je prešao na svijetlo zlatnu), oštrija je i nije toliko sjajna, puno je frčkavija nego prije i duža.
Četkam ga 2 do 3 puta na tjedan, kad se jako linja i češće. U fazi linjanja mu znam davati i Dermanorm ulje

10.September 2008 00:52

sijeda dlaka