Clubs - Seniori

dodatci prehrani

Member Content
17.June 2008 00:24

da li vaši pasići koriste kakve dodatne vitamine ili minerale?

17.June 2008 14:19

Evo i nas, Nera je navršila 10 godina, nikakve dodatke vitamina ne uzima, ali strašno voli voće i povrće, pa joj je to dodatak prehrani.
Ako pas nije ljubitelj takvih izvora vitamina mislim da je ipak potrebno uzet nekakve tabletice.

17.June 2008 17:12

Lia svaki dan dobiva Caniviton forte 30, posipam joj po hrani. I upravo zahvaljujući tome je više ne bole leđa. Kad mi je prvi put veterinar rekao da to pomaže, nisam vjerovala, mislila sam da samo žele prodati skupe proizvode, ali uzela sam, eto, da pokušam. Međutim, ona se od tad, točnije zadnju godinu, skroz pomladila. Ako vaše pse zabole kosti, preporučam svima. Lia ne jede voće ni povrće, nego samo te vitamine koje sadrži Caniviton. Kupim joj nekad vitaminske bombončiće.

20.June 2008 04:39

Vidim da Lia također dobiva Caniviton forte30 Ja ga dajem Thoru tek dva mjeseca i vidim da se bolje osjeća od kad to uzima.Probala sam vitaminske preparate B vitamine koje sam nabavljala iz Njemačke ali nisu ništa pomogli.

20.June 2008 11:16

A da li ja mogu Neri davati Caniviton iako je kosti ne bole?

20.June 2008 19:39

Veterinarka mi je preporučila Caniviton forte jer usporava trošenje kosti.Thor ima dijagnosticiranu atrozu tako da će mu to navodno pomoći.Također mi je rekla da je ona to davala svom psu(ovčaru ) i da mu je jako pomoglo.Smatram da bi se to moglo davati Neri ali treba vidjeti koju dozu s obzirom na kilažu.Pošto se to kupuje u ljekarni treba se posavjetovati sa veterinarom.

20.June 2008 20:17

Pitaj veterinara, jer kod njega ionako i kupiš. Ja sam to kod Vanda kupila. Kod kojeg ti, Anda, ideš veterinara? Mislim da nije loše da uzima jer sadrži vitamine i minerale.
Meni je totalno neshvatljivo kako je to Lii tako pomoglo. Razumijem da usporava starenje, ali ovo je njoj taaako pomladilo zglobove da trči kao da je mladi pas. Ona je meni znala po par dana ležat i cvilit, nije mogla stat na zadnje noge tako da jadna jedan dan nije mogla ni mokriti jer nije mogla čučati. Ali već godinu dana, otkad to uzimamo, nije se više ponovilo.

20.June 2008 20:51

Drago mi je da je Lili to pomoglo nadam se da će i Thoru.Vidim da mu je puno bolje u zadnje vrijeme nadam se da to nije samo moja sugestija.

21.June 2008 00:10

I mi idemo u Vanda. Vando je zakon, Nera ga obožava.
Pitat ću ga, društvo hvala!

22.June 2008 04:02

Prije svega pozdrav svima
Moj najvjerniji prijatelj El je navršio deset godina...zadnjih godinu i par mjeseci svakodnevno uz obrok dobija Caniviton forte. Mogu samo reči da se nakon desetak dana počeo kretati mnogo lakše i da je postao veseliji. Stoga iz vlastitog iskustva mogu reči sve najbolje o tom dodatku, istina da je cijena malo veća ali... kooliko dobijemo zauzvrat od njih? Mislim da je to neprocjenjivo . Osim canivitona promjenio sam mu i osnovnu hranu. Oduvijek jede eukanubu, samo što zadnjih mjesec dana jede eukanubu joint mobility. Te je samo veseliji i nema kraja trčanju i igranju po dvorištu. Jednostavno ljudi kada ga vide ne vjeruju da ima godina koliko ima.

24.June 2008 01:44

Osim canivitona promjenio sam mu i osnovnu hranu. Oduvijek jede eukanubu, samo što zadnjih mjesec dana jede eukanubu joint mobility. Te je samo veseliji i nema kraja trčanju i igranju po dvorištu. Jednostavno ljudi kada ga vide ne vjeruju da ima godina koliko ima.
Pošto ja dajem Thoru Eukanuba mature i senior zanimalo bi me kakav je to joint mobility?

25.June 2008 19:22

koliko košta caniviton, i kako se dozira, koliko vremenski traje za psa od 20-ak kg?

pitala sam frendicu koja je veterinarka, i kaže da je to gotovo ista stvar kao glukozamin sulfat, samo da je razlika u cijeni,...
za minnie glukozamin plaćam 115 kn i to je za dva mjeseca,...

26.June 2008 01:42

Caniviton forte košta 285 kuna u apoteci Pet cenra u Rijeci .Ta cijena je za pakovanje od 1/2 kg.Ima i pakovanje od kile i ono košta dvostruko tako da nema neke uštede.Ovo od pola kg traje kad se daje prvi put cca 1 mjesec a kasnije oko dva. Daje se prvih 14 dana po 1 mjericu a dalje po pola mjerice i tako to se dalje može davati do kraja života. Za kilažu ne znam treba pitat veterinara.To je prah koji se otopi u malo tekućine ili posipa po hrani.

26.June 2008 02:29

onda mi je jasno zašto je meni veterinarka preporučila humani lijek,... kako bezobraznici zarađuju na jadnim stvorenjima to je strašno, pa to ispada 4 x skuplje,...

28.June 2008 01:10

da li vaši pasići koriste kakve dodatne vitamine ili minerale?
MOja Whisky za sada jos ne (13 godina)
Oduvijek jede domacu hranu - puno pilece juhe sa mrkvom i kupusom, voli i špinat, blitvu, ribu i soju

Za svoje godie se jako dobro drži, vesela je, sjajne dlake i jos dobrog vida

3.July 2008 00:04

Da, i ja isto mislim da je to isto što i glucosamin. Ja sam se odlučila ipak za Caniviton jer Lia ima samo 4 kg pa bi mi bilo teško dozirati joj humani lijek. A i ovaj od pola kila mi traje već godinu dana i imam ga još skoro pola, tako da meni nije neki trošak.

6.July 2008 01:50

Fridu zna malo ukociti u kukovima- onako kad se zalezi teze se ustaje, ali Caniviton nije pomogao.
Pomogao je Hills j/d i Neurobion koji dodje 120kn a ima 90 tableta- dakle zalihe za tri mjeseca.

6.July 2008 04:25

Ja sam Thoru davala Neurobion ali nije bilo nekog napretka ipak mi se čini da mu je bolje sa Caniviton iako on to uzima tek mjesec i pol .

6.July 2008 17:49 | changed 6.July 2008 13:55

A cuj, kao ni ljudi - nisu svi psi isti.. Nazalost ne mogu nam reci sto ih tocno boli i kako, pa je na nama da eksperimentiramo.. U ovom slucaju to nije problem jer Neurobion je u biti jaki B-kompleks and Caniviton glukozamin sulfat pa se ne moze napraviti neka steta.

6.July 2008 19:46

Meni su i rekli da mu B-kompleks za atrozu i ne može pomoći ali i ne odmoći a Caniviton sprečava trošenje zglobova pa da će mu sve to usporiti

9.July 2008 13:43

zido koristi nesto smrdljivo posipa mu se po hrani