Clubs - Amerikieciu kokerspanieliai :) forumas jiems ir apie juos :)

Kaip jūs rūpinaties savo spanielių kailiu.

Member Content
7.July 2008 15:38

Ar vedate i kirpykla, ar patys kerpate,.

7.July 2008 20:33

Ar vedate i kirpykla, ar patys kerpate,.
Na maniškiui nieko nereikia daryt. Bet jeigu turėčiau spanieliuką tai tik į kirpyklą. Na , bet jeigu kas moka apkirpt , tai kodėl gi ne?

8.July 2008 01:10

o mes kerpam patys lb smagu ir gražiai apkirptas kaip kirpykloj

8.July 2008 02:08

Mes i kirpyklele vedam

8.July 2008 04:15

Tai labai šaunu , kad mokate patys apkirpti , o naudojate mašinėlę ar žirkles?

8.July 2008 18:50

Tai labai šaunu , kad mokate patys apkirpti , o naudojate mašinėlę ar žirkles? Mašinėle naudojam,žirklių dar nereikia nes su mašinėle viska apkerpam

8.July 2008 21:16

Tai labai šaunu , kad mokate patys apkirpti , o naudojate mašinėlę ar žirkles?Mašinėle naudojam,žirklių dar nereikia nes su mašinėle viska apkerpam

O mašinėlė specialiai šunim? Man labai įdomu pasidarė.

8.July 2008 22:35

ne bet pirkom kokybiška kad plaukučių nepeštų iš tos pačios parduotuvės pirko ir profesionalė kuri kerpa šunis,ji pirko už daug mažesne kaina ir sakė jog lb geros ir gerai kerpa tai paėmė 20vienetų

9.July 2008 17:42

ne bet pirkom kokybiška kad plaukučių nepeštų iš tos pačios parduotuvės pirko ir profesionalė kuri kerpa šunis,ji pirko už daug mažesne kaina ir sakė jog lb geros ir gerai kerpa tai paėmė 20vienetų
Oho 20 vienetų . Na matyt tikrai geros , kad tiek paėmė. O jei nepaslaptis kiek mokėjot?

9.July 2008 18:30

Oho 20 vienetų . Na matyt tikrai geros , kad tiek paėmė. O jei nepaslaptis kiek mokėjot?
mes pirkom už 120lt

9.July 2008 21:28

Jorkuti ačiū už atsakymą.

10.July 2008 04:10

Jorkuti ačiū už atsakymą.
uoj prašom malonu su jumis bendrauti

11.July 2008 03:44

As irgi kerpu pati spanielio prieziura vienas malonumas valandu valandas galiu kedent tas silkines garbanas tik va toki klausima ne i tema turiu kas auginate patina spanieli? kiek jis sveria? maniskis 12 kilu sveria, bet jau toks storas ir amzinai alkanas....

11.July 2008 12:30

As irgi kerpu pati spanielio prieziura vienas malonumas valandu valandas galiu kedent tas silkines garbanas tik va toki klausima ne i tema turiu kas auginate patina spanieli? kiek jis sveria? maniskis 12 kilu sveria, bet jau toks storas ir amzinai alkanas....
Aš turiu patinėlį,o jis sveria 10kg nu jis dar jaunas jam 7mėn/jis daug neėda nors jam visada buna pripiltas jo indelis,tik jej mes valgom tai jis visada būna alkanas sėdi ir prašo žodžiu kiek duosi tiek ės

12.July 2008 15:53

AS savo spanieliuke tai i kirpykla vedu, nes pati nemoku kirpti ir bijau tuo uzsiimti. jau geriau kas koki pora ar tris menesius nuvedu pas kirpeja,palieku pora valandu , o tada pasiemu visa isciustyta na maniske sveria apie 10kg , kuno sudejimas labai geras.niekad neleidziu persivalgyti-nors valgytu kiek duotum. yra nustatyta maisto norma ir pastoviai tik ta norma gauna. Sauso edalo visada yra pas ja indelyje,taciau ji valgo tik tada kai jau tikrai alkana buna. labai islepinau,net ir sausa edala valgo nebetkoki ir labai nedaug.

12.July 2008 19:25

AS savo spanieliuke tai i kirpykla vedu, nes pati nemoku kirpti ir bijau tuo uzsiimti. jau geriau kas koki pora ar tris menesius nuvedu pas kirpeja,palieku pora valandu , o tada pasiemu visa isciustyta na maniske sveria apie 10kg , kuno sudejimas labai geras.niekad neleidziu persivalgyti-nors valgytu kiek duotum. yra nustatyta maisto norma ir pastoviai tik ta norma gauna. Sauso edalo visada yra pas ja indelyje,taciau ji valgo tik tada kai jau tikrai alkana buna. labai islepinau,net ir sausa edala valgo nebetkoki ir labai nedaug. o kiek kainuoja apkirpimas kirpykloj?

aš tai iš pradžių irgi galvojau vest i kirpykla bet kai jis paaugo pati ėmiausi kirpimo man lb patinka beto ir mano draugas mėgsta jį kirpt

13.July 2008 14:01

Mes irgi turim specialia masinelia nusipirke ir kerpames o kartais ir i kirpykla

13.July 2008 14:43

n kai pradejom vesti i kirpykla,tai kainuodavo 60lt, o db pabrango tai 70-80lt. taciau paskutini karta ja labai negraziai apkirpo,man mano spanieliuke graziau atrodo nekirpta,kudlota kaip meskiukas galva jai trumpai kai apkirpo,tai atrode kaip skustagalve kalencike db galvoju kitos kirpejos ieskotis,gal graziau mokes apkirpti.

13.July 2008 17:14

n kai pradejom vesti i kirpykla,tai kainuodavo 60lt, o db pabrango tai 70-80lt. taciau paskutini karta ja labai negraziai apkirpo,man mano spanieliuke graziau atrodo nekirpta,kudlota kaip meskiukas galva jai trumpai kai apkirpo,tai atrode kaip skustagalve kalencike db galvoju kitos kirpejos ieskotis,gal graziau mokes apkirpti. jo man irgi daug ka davė tai,o namie patys apkerpam taip kaip norim
aišku nemažai laiko užima ir plaukuota visa būnų bet man vistiek smagu

5.August 2008 12:23

Mes kerpame patys.
Graziai apkerpam ir dar nemokamai

5.August 2008 13:25

uzvakar ir as pameginau savo suniuka pati apkirpti-buvo smagu ir idomu, taciau labai jau man nesigavo todel nusprendziau kad vistik geriau vesti pas kirpeja,nes tikrai geriau uz mane nukirps